Beoordelingen van Milano Opende

Recente recensies

5.0
Luuk Boone
gisteren
S
gisteren
M
25 mei 2022
Jeroen
25 mei 2022

Het is te bizar voor woorden dat je 2 uur moet wachten op de bestelling. Het loont volgens mij gewoon niet om via de eigen website te bestellen. Het voelt alsof ze de bestellingen van thuisbezorgd voor trekken. En als je belt krijg je altijd te horen dat het de afgelopen uur erg druk was, terwijl je al meer dan een uur aan het wachten bent.

Trijntje Gorter
25 mei 2022

Bezorging was 10 minuten te laat!!!!!!!

Astrid
21 mei 2022
S
18 mei 2022

Heerlijk

Martijn
16 mei 2022

Wederom goed!

Janneke
14 mei 2022

Heerlijk!!!

Wendy Henseler
9 mei 2022
Henk Cremers
5 mei 2022

Snelle bezorging en altijd héérlijk ook qua temperatuur

Meijer
2 mei 2022

Wederom goeie smaakvolle pizza's! En top geregeld! We konden zo aanschuiven! Bedankt was weer super!

..
2 mei 2022

Snelle bezorging! Eten prima

Sjoukje Van Der Tuin
2 mei 2022

Pizza’s waren koud. Ik zou ze om 17.40 op halen . Ik was er om 17.30 en toen stonden ze al klaar op de bar .

Stokman
29 april 2022

Heerlijk gegeten, snelle service.

Nienke
29 april 2022

Precies op tijd klaar, smaakte goed, luisterde naar onze opmerkingen en klantvriendelijk

Henk van der Veen
27 april 2022

om 17.30 besteld, met melding tijd van bezorgen om 19.40. is al heel lang maar oke, en dan pas om 20.05 dat het bezorgt word is wel heel slecht. dan kan het koningsdag zijn maar daar kun je op in spelen, als je online besteld en betaald hebt , kun je bestelling niet meer annuleren.

-
25 april 2022

-

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
18 april 2022
Martijn
16 april 2022

Wederom top!

Monique
15 april 2022

Was weer lekker. Snelle bezorging! Zeer vrolijke en vriendelijke bezorger!

Elsbeth
10 april 2022

Zo als altijd weer top!

Krzysztof
7 april 2022

Sneel, leeker :)

Natalie
4 april 2022
sipkema
4 april 2022
TvD
2 april 2022
Simone Kelderhuis
29 maart 2022

Heerlijke pizza's voor 7.50 euro.

Trienke
27 maart 2022

De bestelling kwam op tijd en het smaakte heerlijk 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Appie Pool
26 maart 2022

Bestelling geplaatst om 18.10 zo spoedig mogelijk. Bevestiging dat bezorging om 19.10 zou plaatsvinden. Gebeld om 19.40 uur. Bestelling zou over 10 minuten geleverd worden. Heeft nog een halfuur geduurd. Dus ontevreden over bezorging.

RK
25 maart 2022

Snelle levering en smaakte top

Anoniem
15 maart 2022

Goede kwaliteit, klein foutje bij de bezorging maar dat werd goed (en vooral snel) opgelost!! Zeer goede service.

Jo schaepkens
15 maart 2022

Eten was heerlijk en een vrieendelijke bezorger zeker een aanrader waard

Vdp
13 maart 2022

Alleen jammer dat er geen saté saus bij zat die ik besteld had, verder perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoukje Van Der Tuin
12 maart 2022

Heerlijk was het

Sander Snip
12 maart 2022

Bijna anderhalf uur moeten wachten op onze bestelling....wat te lang!!!

Jan stienstra
10 maart 2022
Heerlijk
7 maart 2022
Henk Cremers
6 maart 2022

Snelle levering en alles héérlijk en super warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
2 maart 2022

Perfect op afgesproken tijd, en heerlijk gegeten.

Tiety van Dellen
27 februari 2022

Geweldig lekker eten en vriendelijk personeel.

Tjikke Wiersma Buiter
27 februari 2022
Rik
25 februari 2022

Prima service , eten is goed warm en keurig op tijd. Ook ruim voldoende. Kleine tip; als je voor 6 personen besteld is 1 blikje cola een beetje karig...

Jonkman
25 februari 2022

De pizza bodem was anders, we vinden de vorige lekkerder

S
22 februari 2022
T
21 februari 2022

Op de bestelling stond aangegeven dat er een fles cola bij geleverd zou worden. Deze is niet afgegeven bij de levering. Als ik dat van te voren had geweten, dan had ik daar rekening mee gehouden. Jammer.

Arie
21 februari 2022
Ankowobbes
18 februari 2022
DWk
15 februari 2022
Wim
14 februari 2022

Wennen aan de prijsverhoging. Desalniettemin blijft het een goede pizzaactie op de maandagen . Veel keuzes en heerlijk vers.

Froukje
14 februari 2022

Het was weer heel erg smakelijk allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ankie
12 februari 2022

Top! Snelle levering van heerlijke pizza's!

M
3 februari 2022
alie
31 januari 2022
Pieter
30 januari 2022

Goed getopte pizza, en 18:00 uur was ook precies 18:00 uur 👌🏻

Ankowobbes
28 januari 2022

👍

sander
25 januari 2022
Esther
24 januari 2022
Wim
24 januari 2022
Arie
24 januari 2022

Iets later dan afgesproken maar het smaakte allemaal weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
23 januari 2022

Het eten stond klaar op de afgesproken tijd en het was precies naar wens. Niets op aan te merken.

sander
17 januari 2022

het was lekker en warm tot de volgende keer

wekema
17 januari 2022
Radek
15 januari 2022
Dirk Jan
11 januari 2022

Altijd goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Federico
11 januari 2022

Exact op tijd, lekker en goed warm

Meya
9 januari 2022

Op afgesproken tijd geleverd, pizza's waren weer heerlijk!

Wendy
8 januari 2022
G. Sikkema
7 januari 2022

de dozen laten op de tafel inktresten achter. dat komt door warmte en dan laat de inkt los. Tip andere dozen gebruiken. geen opdruk aan de onderkant

Froukje
3 januari 2022

Heerlijk eten, dit keer hele snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette
30 december 2021

Heerlijk eten, het bleef onderweg goed warm en vers. Lekker gekruid en op tijd klaar!

Arie
30 december 2021

Heerlijk!

De Vries
29 december 2021
Fam Van Laanen
29 december 2021

Volgens mij was de bezorger boos, of gefrustreerd. of het is gewoon een gevalletje autisme.. Niet netjes. Wel vonden we de fles wijn die we er bij kregen van de zaak een fijne traktatie. Eten was heerlijk!

Bouke
29 december 2021

Het was lekker en keurig op tijd bezorgt

Sjoukje Jonkman
28 december 2021

Keurig op tijd, goed warm en als extraatje ook nog een flesje wijn erbij. Top!

Arno
28 december 2021

We kregen zelfs een fles wijn bij het eten! Geweldige service en een toffe bezorger!

Hans
26 december 2021

Precies op tijd bezorgt , Lekker eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arie
26 december 2021

Wederom heerlijk en bezorging geweldig!

Milan
21 december 2021
Mm
20 december 2021

Verkeerde pizza. Gebeld wordt nieuwe bezorgd. Na 1 uur weer gebeld waar hij bleef. Was onderweg en moesten daarn nog een half uur wachten (onderweg?) pizza was nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arie
18 december 2021

Snelle bezorging en de pizza's waren bijzonder lekker!

Tiffany
15 december 2021

Was weer heerlijk!

Cootje bro
13 december 2021

Bezorger had niet eens het fatsoen gedag te zeggen. Hetvetennwas prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiebo
10 december 2021

Heerlijke pizza en prima bezorging

Simone kelderhuis
7 december 2021

Heerlijke pizza's

Jonkman
30 november 2021

Weer keurig op tijd, goed warm en heerlijk gegeten.

Anouk
29 november 2021
Cedy Broos
29 november 2021

Het eten was heerlijk en prima. We hebben alleen 2,5 uur op ons eten moeten wachten. Een uur later dan de verwachte bezorgtijd. Om half 10 's avonds was mijn trek in eten voorbij. Ik heb er begrip voor als het druk is maar ik adviseer in dit geval toch de klant tussentijds te contacten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bart
29 november 2021

helaas voor de zo veelste keer te laat !! bestel je om 15.30 je eten zodat ze het om 18.00 kunnen bezorgen komen ze pas om 18.25 ik snap dat nier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronan Drost
29 november 2021

Rond 16:00 ‘s middags al besteld om op 18:45 te laten bezorgen. ‘s Avonds was de bestelling alleen ruim drie kwartier te laat. Het eten zelf was prima, de losse patat en frikandel waren wel al koud maar de donerbox was warm en erg lekker. De bezorger was ook erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannes loonstra
28 november 2021

Smaak was prima, maar eten was bijna koud!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lulofs
27 november 2021

Het was super, geweldig👍🏻

André
26 november 2021

Heerlijke pizza’s!!

Jeroen
18 november 2021

Wederom een heerlijke pizza en een lekkere kapsalon! De reeds vernieuwde bar is erg mooi geworden!

Xxx
13 november 2021

Super lekkerrrrrrrr

Erik van der Berg
12 november 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten van deze toppers...

Nathalie
9 november 2021

Zoals altijd prima pizza's 🍕

Hans
7 november 2021

2,5 uur met honger op de bank liggen wachten op mijn bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.v
7 november 2021

Binnen een half uur geleverd , eten is prima.

Van Dijk
4 november 2021

We bestellen regelmatig bij Milano. Eten is altijd lekker. Goede belegde pizza's, lekkere kapsalons, goed vlees. Heel vriendelijke service!

Geertje Wagenaar Dupon
30 oktober 2021
Trijntje Gorter
29 oktober 2021
Dennis
22 oktober 2021

Topbedrijf. Snelle bezorging en goede communicatie.

B
17 oktober 2021
Fokke
17 oktober 2021

Eten was super zo als altijd maar had verkeerde saus kan gebeuren eten smaakte er niet minder om

Henk
16 oktober 2021

Prima. Lekker en klaar op de afgesproken tijd.

Noël
13 oktober 2021
mieke Bron
10 oktober 2021

De pizza was heerlijk en complimenten voor de bezorging, precies op het gevraagde tijdstip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cootje Bro
10 oktober 2021

Waar kan ik mijn gespaarde punten zien in de app ??

HH
9 oktober 2021

Goed eten, razendsnel bezorgd!

Jeroen
4 oktober 2021

Met regelmaat bestellen wij met veel plezier eten bij Milano! Altijd heerlijk en ook snel klaar. Bezorgen altijd vlot! Top

Peter
22 september 2021

Lekker eten voor een prima prijs. Ook de bezorging was top!!

Martijn
20 september 2021

Wederom goed geregeld! Heerlijke pizza's en een lekker drankje

TJ
15 september 2021
Jolanda Reijns
14 september 2021

Makkelijk besteld via de website, snel geleverd, grote portie, en het was erg lekker! Ik woon niet in de omgeving, maar anders zou ik hier zeker vaker bestellen!

Matthias
14 september 2021

Milano is de vertrouwde plek voor lekker eten. We hadden de kapsalon speciaal. Met zorg bereid en snel bezorgd. We komen hier zeker weer, moet jij ook doen!

Bas en Manon
9 september 2021

Prima service, de bestelling was keurig op tijd klaar. Twee heerlijke pizza’s afgehaald. De calzone pizza was zo groot die kregen we helemaal niet op.

Robert
9 september 2021

Prima eten en snel geleverd!

Elsbeth
8 september 2021
Jelmer
7 september 2021
Ate Veenstra
31 augustus 2021

De spareribs zijn echt heerlijk! Betere is er niet. Hulde! Groente en gebakken aardappelen keurig apart verpakt. Heerlijk eten!

Van Laanen
31 augustus 2021

Extra gorgonzola gevraagd zat er helaas niet op.

leenders
31 augustus 2021

4x achter elkaar meer dan 20 min te laat met 1x zelfs 40 min te laat erg jammer

Wim
30 augustus 2021

Royaal belegde pizza met sausjes voor heel goede prijs ! En niet onbelangrijk, goede smaak, krokante bodem en heerlijk gekruid. Ik haal vaker en service is top en heel vriendelijke medewerkers. Ik zeg ; blijvertje

Robert
30 augustus 2021

Altijd goed! Vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
28 augustus 2021

Weer een paar heerlijke pizza's mogen verorberen. Top pizzeria!

Veen
28 augustus 2021
Jan Baron
26 augustus 2021

Te zout de patat

Vd ploeg
22 augustus 2021

Wel jammer van het verkeerde drinken maar voor de rest perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoekstra
22 augustus 2021
Silvia
17 augustus 2021

Heerlijke pizza's opgehaald, groot, goed warm en rijkelijk gelegd. Een aanrader!

Fam Versteege
14 augustus 2021

Top eten! Snel en heerlijk!

Rick
14 augustus 2021
Elsbeth
13 augustus 2021

Heerlijk gegeten, pizza goed belegd, warm bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Daisy
11 augustus 2021

We hadden vandaag voor het eerst spareribs bij Milano besteld. Was gaar, maar niet te gaar. Precies goed, maar ik denk wel gekookt, vanaf de grill is de structuur toch anders. Verder echt wel prima te eten. Maar die saus die eroverheen zit was niet heel lekker naar mijn mening. Ook niet vies, we hebben alles opgegeten. Maar het lijkt een kant en klaar saus. Beetje ketchupachtig. Dus ik zou misschien daar iets anders voor in de plaats doen. Idee om zelf een saus met bruine suiker te maken? De salade erbij vind ik wel lekker maar een beetje timide, slechts één plakje komkommer en een half plakje tomaat met twee olijven is meer een garnering dan echt een hapje. Ijsbergsla was overigens heel knapperig. Ik snap dat niet iedereen het eet dat is zonde, misschien handig om aan te vinken in de app. Wel of geen sla-optie?

Matthias
9 augustus 2021

Schotel met kip doner gehad. Was erg lekker. Veel kip. Vriendelijke bezorger. Goed bezig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sluiter
5 augustus 2021

Snel bezorgd en heerlijk eten. Spareribs vielen van het bot. Kapsalon was goed geportioneerd met voldoende vlees aardappelschijfjes en sla. Genoeg smaak op beide gerechten en een peotie patat bij de spareribs waar je u tegen zegt. Al met al een hele goeie ervaring.

sander
2 augustus 2021
Jack Eelman
28 juli 2021

Top

Dennis
27 juli 2021

Goed eten en snel bezorgd. 👍

Leo
27 juli 2021

Zoals altijd, weer echt super! Ga zo door team Milano 👍

W Witteveen
26 juli 2021

Bestelling kwam een uur te laat

Wiesje van kammen
26 juli 2021

Snel geleverd en het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bosma
26 juli 2021

Complimenten voor de dame bij de kassa top vrouw

Henk
25 juli 2021

Super lekkere pizza

Anoniem
24 juli 2021
Anoniem
21 juli 2021
Hans
17 juli 2021
Anoniem
16 juli 2021
Rick
12 juli 2021

Er miste wat saus bij de bestelling. Dat was voor ons niet zo erg. Zonder te bellen kwamen ze even later weer langsrijden met de bakjes saus en gratis drinken. Respect!

Tineke Kuipers
12 juli 2021

Voor 't eerst 40 min later dan aangegeven.

Sylvia
11 juli 2021

Er mag wel iets meer smaak gegeven worden aan de randjes van de pizza of een keuze daarin, wij vonden de randjes er droog, lamsshoarma was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Witteveen
11 juli 2021

Heerlijke mix-grill gehad..... genoeg eten voor die personen...... ckers voor herhaling vatbaar.

Jeannette
9 juli 2021
p.h
9 juli 2021

Lekker . Snel geleverd .

Dirkjan
8 juli 2021

De bezorging kan veel beter En als het uit loopt laat het de mensen weten want zo gaan ze juist bij je weg

Martijn
5 juli 2021

Heerlijke pizza's altijd, dikke aanrader!

Tiemersma
4 juli 2021

Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Es
4 juli 2021

2x shoarma speciaal zat geen smaak aan en heel veel stukjes vet aan het vlees. Mag voortaan wel wat langer worden gebakken vlees was gewoon wat licht van kleur De patat is altijd heerlijk met hun kruiden dit keer zakje patat met alleen boven kant kruiden erop onder aan de zak niks. Wel eens vaker bestelt maar de laaste 2 keren niet goed bevallen jammer !

Hettie
3 juli 2021
Rene Pare
28 juni 2021

altijd goed de pizza's van Milano!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 juni 2021

Het was weer uitstekend eten

Kor
27 juni 2021

De Pizza s waren heerlijk bedankt

Henk
26 juni 2021

Super pizza heerlijk !!!

Luimstra
25 juni 2021
Martje
23 juni 2021

Supper

Ben&Astrid
23 juni 2021

De pizza was gewoon nog koud aan de binnenzijde??? Smaak was goed en we hebben 'm nog 25 minuten nagewarmd in de oven (in alufolie)_

Kooistra
22 juni 2021

Eten en bezorging was prima

Wim
21 juni 2021

Goede bediening. Vriendelijk personeel Heel goede prijs kwaliteit verhouding En mijn pizza was hee-eerlijk

Menno Dokter
21 juni 2021

De pizza was lekker en ik kon het direct afhalen! Super service! Tot nu toe altijd tevreden geweest over Milano!

Hamstra
18 juni 2021

Heerlijk eten gehad. Voor herhaling

Leo
17 juni 2021

Top geleverd netjes op tijd, goed warm. Goede kwaliteit, zeker aan te raden.

Frans
16 juni 2021

In de bestelling duidelijk aangegeven dat er GEEN champignons in zowel de pizza als de kebab schotel moet. Echter zaten er toch champignons in de kebab schotel. Wij hebben hier vaker besteld en het eten is altijd goed net als de bezorging. Jammer dat de extra opmerkingen in de bestelling dan niet worden gelezen.

Helder
14 juni 2021
PH
13 juni 2021

Zaterdagavond bestelt binnen een half uur geleverd. En het was heerlijk daarom 2X 5 sterren

Tiemersma
11 juni 2021

Heerlijk. Op tijd en heet.

Jan
9 juni 2021

Goede service, vriendelijk personeel en het eten was zoals gewoonlijk top! We zijn zeer tevreden!

Roelof
7 juni 2021

Lekker Goed warm Mooi optijd

Ben&Astrid
7 juni 2021

Heerlijk gegeten, superwarm en goed en vriendelijk geholpen; kortom voor herhaling vatbaar

Peter
6 juni 2021

Snel geleverd, smaakte prima!

T.witteveen
5 juni 2021

Gebakken schijfjes ,niet meer heet en krokant, zoals voorheen

Albert
1 juni 2021

Heerlijke Pizza! En exact op tijd voor het afhalen.

Tineke Kuipers
31 mei 2021

Een aanrader, fantastisch eten, bgoed warm, levering perfect, tijd zoals beloofd.

Martha
31 mei 2021

Moest even wachten, maar tevreden.

PH
30 mei 2021

Prima kwaliteit en snelle levering

Richard
29 mei 2021
Veenstra
26 mei 2021

Vriendelijk personeel en de hoeveel eten weer erg veel. Top kwaliteit en keurig op tijd bereid. Team Milano ga zo door we rijden er graag een stukje voor. Volgens onze dochter bestaat er geen betere pizzaria dan Milano !

Babet
25 mei 2021

Goed eten

Marum
25 mei 2021

Half uur/drie kwartier later

Trienke Hovius
24 mei 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging super. Alleen de gratis fles frisdrank was er niet bij. Ondanks dit zeer tevreden.

Anoniem
17 mei 2021
Tineke kuipers
16 mei 2021

Heel goed, jammer dat ik de kortingscode niet toe kan voegen, was toch 15%.miss verstandig dat je dit bij de betaling toe kan voegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijkstra
15 mei 2021

Super, heerlijk gegeten, goede correcte bezorging!

Anoniem
14 mei 2021
Postma
14 mei 2021

Heerlijk eten en keurig optijd klaar.

Anoniem
13 mei 2021

Prima eten.

van der Pers
12 mei 2021

Wij hebben smakelijke gegeten alles naar wens. Top service . Bestellen zeker weer.

Tiemon stienstra
11 mei 2021

Helemaal goed

Geertje
10 mei 2021

Heerlijke pizza's en keurig op tijd geleverd!

Marschalek
9 mei 2021

Smaakte zeer goed, precies op tijd klaar. Makkelijk te bestellen via de app

Abel Tasman
9 mei 2021

Prima pizza , maar er zijn betere te verkrijgen in de regio

Joop Snelle levering en uitstekende kwaliteit.
5 mei 2021

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Veen van der
2 mei 2021

Heerlijk

Hiemstra
1 mei 2021

Super, heerlijke pizza's!!! Geen andere woorden voor!

Pieter
29 april 2021

Super goede levering. Erg smakelijk allemaal

Tineke kuipers
28 april 2021

Weer iets anders genomen, wederom heerlijk gegeten, snelle bezorging, top kwaliteit.

Marcel
27 april 2021
Richard
27 april 2021
Postma
27 april 2021

Bezorging duurde iets langer dan de verwachte bezorgtijd. Eten was super en naar wens!

Kooistra
27 april 2021

Snelle service en lekker eten!

Klaas
26 april 2021
Anoniem
26 april 2021

Het was heerlijk..

Hendrik
26 april 2021
Albert
22 april 2021

Heerlijke spareribs!

Irene
20 april 2021

Super vlot gebracht!

Tineke kuipers
20 april 2021

Top

N Postma
19 april 2021

Keurig bezorgt. Was goed warm en heerlijk eten

Jos
16 april 2021
Margreet
15 april 2021

Heerlijke pizza’s, wij gaan vaker bestellen

Marianne
11 april 2021

De pizza’s waren erg lekker, aardige bezorger en optijd gebracht 👏🏻

Lvd Brandhof
10 april 2021

Supersnelle levering, goede service!

Tineke kuipers
6 april 2021

Heerlijk gegeten, top

Erwin
4 april 2021

Lekkere pizza. Fijne dunne bodem. Snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop Bergsma
4 april 2021

Zeer snelle levering.

louis
2 april 2021

Super,voor de eerste keer besteld,maar zeker vaker,de fijnste mix grill schotel gehad in tijden!

Denise
28 maart 2021

Uur later bezorgd dan verwachte bezorgtijd. Eten was verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

imke
27 maart 2021

Goed eten,op tijd bezorgd

Tineke kuipers
25 maart 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging op tijd, niks te klagen. Zeker aan te bevelen

Gerrie Van doezum
19 maart 2021

Lekker eten. Goed verpakt en heet afgeleverd. Op afgesproken tijd bezorgd.

Van Dijk
15 maart 2021

De lekkerste pizza's die ik ooit heb gegeten!! Goede service, vriendelijk, kortom top!!

Richard
9 maart 2021
Jvd
7 maart 2021

Op tijd bezorgd goed warm en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walters
2 maart 2021
Richard
2 maart 2021

Prima, maar er lijkt iets mis met de organisatie. Onlangs drankjes een paar x vergeten, vanavond een schotel zonder salade... Hopelijk zijn jullie snel weer op scherp!

Coby
1 maart 2021

Heerlijke pizza en stipt op tijd bezorgd.

Hâns
1 maart 2021

Pizza's goed te eten, en mooi op tijd geleverd👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
25 februari 2021

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd

Richard
24 februari 2021
Willemsen
24 februari 2021

Shoarma speciaal besteld, komt gewone shoarma binnen. Verder alles goed van smaak

Richard
22 februari 2021
Veenstra
21 februari 2021

Mooi op tijd en vriendelijke bezorger. Pizza’s waren nog heet en zeer smakelijk. Ook de kapsalon en kipsate waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Reuver
21 februari 2021

Helemaal goed. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
19 februari 2021

Het eten was weer heerlijk. Mn complimenten

Richard
16 februari 2021

Top pizza! Die met 3 soorten kaas, verse tomaat, knoflook, champignon en ui moet echt op de menukaart!! Pizza Ricardo zou ik zeggen... Thanks! 💋

Witteveen
15 februari 2021

Smaakte weer heerlijk ..... van tevoren besteld met een opgegeven tijdstip/bezorgtijd....en wat denk je !!!! Keurig op de opgegeven tijdstip bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H E
14 februari 2021

Prima pizza gehad, en fijne døner schotel. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
7 februari 2021
Richard
6 februari 2021
Richard
5 februari 2021

Fantastisch! Snelle bezorging en tip top verzorgd!

Jo
3 februari 2021

Wat hebben we weer heerlijk gegeten! We komen zeker weer terug!

Agnes Hofman
2 februari 2021

Het was weer heerlijk!

T.Witteveen
1 februari 2021

Bezorging 20minuten later dan gepland Eten perfect, krokant en goed heet👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
31 januari 2021
Monique
30 januari 2021

Weer super op tijd! En was weer heerlijk

Struiksma
28 januari 2021
J windstra
27 januari 2021

Super lekker

Anoniem
26 januari 2021
Hilbers
26 januari 2021

Heerlijke, goed belegde pizza's..

Mj
24 januari 2021

Wij waren altijd lyrisch over de pizza's maar de laatste tijd vinden we ze tegenvallen heelaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trienke Hovius
22 januari 2021

Heerlijk gegeten. Super! Bezorging nog binnen de gevraagde tijd.

Venema
22 januari 2021

Helemaal prima.

Kirsten
21 januari 2021
Hdv
17 januari 2021
Astrid
14 januari 2021

Heerlijke pizza's weer!

Gerrie Van doezum
14 januari 2021
M h
11 januari 2021

Super lekkere shoarma gehad. Echt fantastisch gewoon

Meijer
11 januari 2021

Was weer heerlijk! Wederom vakkundig bereidt! De spareribs waren weer heerlijk! De shoarma of donerbox vond ik persoonlijk iets minder, maar dat was besteld als sidedisch(extra). Goede kwaliteit eten voor een schappelijke prijs.

croeze
10 januari 2021

eten wat top maar we misten onze fles cola

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
6 januari 2021
Dirk
3 januari 2020

Pizza en spaghetti, zelf afgehaald, Corona tijd. Goeie kwaliteit, het was lekker.

Anoniem
1 januari 2020

Het eten was heerlijk Ander half uur gewacht..

Harmke
1 januari 2020

Kwaliteit aanzienlijk beter geworden Ruime porties Vriendelijke bezorgers

Ar
27 december 2020

Top pizza's niet nat niet vet en goed belegd! Tevens snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny
27 december 2020

Ook vandaag weer erg lekker! En ondanks dat het kerst was, werden de pizza's op het gevraagde moment bezorgd. En we kregen er ook nog 'n fles wijn bij. Al met al, super!

Dennis
26 december 2020
O Vries
24 december 2020

Bijna twee uur na onze bestelling werd het bezorgd! Wij vonden dat dit wel heel erg lang is. Bovendien waren de frietjes lauw en slof wat de kwaliteit van het eten niet ten goede komt.

MP
22 december 2020

Heerlijk, snelle levering,, goede service en vriendelijk personeel

Richard
21 december 2020
Henk
20 december 2020
Richard
19 december 2020
Anoniem
17 december 2020
Joop Bergsma
16 december 2020

Snelle bereiding en goede kwaliteit.

J.V
12 december 2020

👌👌

Postma
12 december 2020
johannes
11 december 2020

weer eens wat anders geprobeerd. was weer heerlijk!

W. Last
4 december 2020

Goede ervaringen, lekker eten!

Jonkman
4 december 2020

Weer heerlijk gegeten, en keurig op tijd bezorgd.

Jan
3 december 2020

Goed eten en vriendelijke mensen

PH
3 december 2020

Goede kwaliteit

Richard
3 december 2020

Fantasische pizza!!!

Meijer
2 december 2020

Vandaag voor de verandering maar eens een mixed grill en 2 sparerib menu's besteld. Was ook weer heerlijk, zeker een aanrader waard! En prijstechnisch krijgt u ruim voldoende vlees en bijgerechten. Kortom: het was weer super!!!